Kunbaja ATSK Asztalitenisz szakosztály

Beszámoló a csapat körüli eseményekről,szerepléseiről.

Csütörtökön Kiskunmajsán már bajnoki pontokért pattog a labda.


A hétvégén beindul a nagyüzem az  asztaliteniszezőknél.
A kunbajai csapat Szeptember 22-én csütörtökön 17 órakor játssza első bajnoki mérkőzését, az ősi rivális Kiskunmajsa otthonában


Nem vár könnyű hétközi ütközet asztalitenisz csapatunkra.  Kovács Péter tanítványai igazi rangadót vívnak Majsán! Két, a bajnokságban közel egyforma képességű csapat találkozik, amelyből remélhetőleg a mieink jönnek ki győztesen! Csapatunk az eddig lejátszott egymás elleni 10 mérkőzésből 6-ot megnyert,valamint 4-szer vesztesen hagyta el a zöld asztalt ellenfelével szemben.A tavalyi bajnokságban hazai pályán 13-5-re,míg Majsán is sikerült 14-4-re diadalmaskodnia együttesünknek.

Csapatunk ellenfele, igaz csak erős középcsapatnak mondható, de semmi esetre sem vehetik félvállról a találkozót játékosaink! Remélhetőleg újra sikerül a duplázás!


Végül álljon itt 3 vélemény a majsai mérkőzés előtt:

Kovács Péter szakosztályvezető: Csapatunk csütörtökön elkezdi a megmérettetéseket. A nyári felkészülésünk kítűnően sikerült, úgy hogy nagyon bízom a jó szereplésben. Kezdésnek rögtön egy ki-ki mérkőzést vívunk a majsaiakkal.Jól ismerjük őket,azt hiszem már kiismertük a játékukat,talán nem tudnak meglepni bennünket nagyon.

Kern István / a csapat fő támogatója /: A bajnoki rajton valóban rangadót vívunk, de rögtön hozzáteszem, hogy nekünk minden találkozó az! Nem szabad, nem lehet egyik ellenfelünket sem lebecsülnünk! Természetesen 3 pontért utazunk, és remélhetőleg örülhetünk is a végén!

Berghoffer László: Nehéz mérkőzésre számítunk.  De természetesen ez nem változtat azon, hogy nyerni szeretnénk a mérkőzésen! Tudom, hogy bárki is kerül a kezdőcsapatba, ha mindent megtesz, akkor ez sikerülni is fog!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 289
Heti: 478
Havi: 2 130
Össz.: 333 601

Látogatottság növelés
Oldal: Bajnoki rajt csütörtökön Kiskunmajsán!
Kunbaja ATSK Asztalitenisz szakosztály - © 2008 - 2018 - bacsalmasiasztalitenisz.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »