Kunbaja ATSK Asztalitenisz szakosztály

Beszámoló a csapat körüli eseményekről,szerepléseiről.

Kerekegyházán vendégszerepelnek asztaliteniszezőink!

 

Vége a felkészülési időszaknak, jöhet az igazi erőpróba! Úgy gondoljuk, nehéz időszakon vagyunk túl, hiszen többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal kezdtük meg a munkát! A srácok hozzáállásával nem volt baj, mindenki igyekezett a tőle telhető legtöbbet kihozni magából, mind az edzéseken, mind a felkészülési mérkőzéseken!


Kerekegyháza - Kunbaja ATSK

barátságos asztalitenisz mérkőzés

Szeptember 03.-án, 16:00 órakor


Természetesen voltak hiányzók, nyaralók, de ez együtt jár a nyárral! Vannak problémáink, gondolunk itt arra,hogy a bajai Katona Lacit nem sikerült leigazolnunk. De Kovács Péterrel úgy gondoljuk, ha mindenki ki tudja hozni magából a maximumot, akkor nem lehet problémánk egyik meccsen sem. Szombati ellenfelünket,a Kerekegyháza csapatát jól ismerjük, hiszen évente találkozunk velük edzőmérkőzésen,és mondhatjuk,mára igazi baráti társasággá kovácsolódtunk össze velük.

p1170887.jpg

Szeptember 3.-án ismét összeáll egy mérkőzés erejéig a kereki és a kunbajai csapat.

 A srácok nagyon elszántak, már csak a zöld játéktér mellett kell megmutatniuk, hogy a tavalyi évben elért 5. helyezés nem a véletlen műve volt a 10 csapatos bajnokságban! Ez a mérkőzés reméljük jól szolgálja a felkészülését mindkét csapat számára a Szeptember 23.-án rajtoló pontvadászat kezdetéig.Tudjuk hogy a hazai csapatot fűti a visszavágás lehetősége a revansra,de egyet igérhetünk:csapatunk nem adja olcsón a bőrét Kerekegyházán sem!
Természetesen a kereki sportcsarnokban a minél jobb eredmény elérése a cél, de ha a csapat mindent megtesz, már akkor is elégedettek leszünk!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 289
Heti: 485
Havi: 2 137
Össz.: 333 608

Látogatottság növelés
Oldal: Szombaton Kerekegyházán vendégeskedünk.
Kunbaja ATSK Asztalitenisz szakosztály - © 2008 - 2018 - bacsalmasiasztalitenisz.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »